Error!

Château Petit Bocq - Saint-Estèphe - 2015 - Rode wijn
  • Château Petit Bocq - Saint-Estèphe - 2015 - Rode wijn

Château Petit Bocq - Saint-Estèphe - 2015 - Rode wijn

€ 23,39
Inclusief belasting

Rode wijn uit Frankrijk Appelation Saint-Estèphe, millésime 2015

Aantal

Add to wishlist

Château petit bocq Saint Estephe Beschikbaar in 2015 is een rode wijn geproduceerd in Marbuzet, in de regio Bordeaux, in Frankrijk. Gelegen op een zand-, grind-, klei- en kalksteenterrein, bestaande uit meer dan 80 percelen, ontleent de wijngaard van "Château Petit Bocq" zijn originaliteit aan een ongewoon druivenras. Deze rode wijn bestaat dankzij de volgende druivensoorten: 65% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon en 3% Cabernet Franc.

Deze rode wijn behoort tot de familie Lagneaux en wordt verkregen uit complexe processen: gewasbeschermingsmiddel, bladeren strippen en handmatig verdunnen, handmatig plukken met dubbele sortering in de wijngaard tijdens de oogst, enz.

Voor het maken van wijn geniet Château Petit Bocq van voorgisting maceratie bij 5 ° C en gisting in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur. Vanaf 2004 koos de wijnmaker ervoor om de malolactische gisting in vaten te laten varen ten gunste van gisting in nieuwe eiken vaten (15 tot 20% van de oogst). Gecombineerd met moderne en ambitieuze technieken voor veroudering, mengen en bottelen, resulteert dit proces in een fijne en elegante 2015 Petit bocq Saint Estephe Château.

Deze 2015 vintage, van de appellatie Saint-Estèphe, past goed bij gevogelte of groentegerechten en is gastronomisch en expressief in de mond.

Verpakking: 75 cl.

BOC-1015

Datasheet

Kleur
Rood
Regio
Bordeaux
Appellation
Saint-Estèphe
Druif(ven)
Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Château Petit Bocq
Wijnoogst
2015

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Château Petit Bocq - Saint-Estèphe - 2015 - Rode wijn

Rode wijn uit Frankrijk Appelation Saint-Estèphe, millésime 2015

Write your review
Je bent misschien ook geïnteresseerd in