Error!

Benjamin de Beauregard - Pomerol - 2015 - Rode wijn
  • Benjamin de Beauregard - Pomerol - 2015 - Rode wijn

Benjamin de Beauregard - Pomerol - 2015 - Rode wijn

€ 47,45
Inclusief belasting

Rode wijn uit Bordeaux, AOC Pomerol, 2015

Aantal

Add to wishlist

Benjamin de Beauregard 2015 is een rode wijn uit het wijnjaar 2015 van een wijndomein dat zich uitstrekt over ongeveer 17 hectare wijnstokken. Gelegen aan de zuidoostelijke rand van het Catusseau-plateau, is deze Bordeaux-wijn een zeer aangename tweede wijn. Sinds 2014 behoort het landgoed toe aan de families Moulin en Cathiard en heeft het initiatief genomen in de biologische druiventeelt. Er is ook een nieuwe vatkamer geplaatst.

Benjamin de Beauregard 2015 is afkomstig van een bodem die voornamelijk bestaat uit kleiachtig grind, wat zorgt voor Merlot (70%) en Cabernet Franc (30%) volledig tot bloei komen. De druiven werden 16 tot 24 maanden in vaten gerijpt. Uiteindelijk heeft deze Bordeauxrode wijn de Pomerol-appellatie .

Zo wordt de strengheid van het werk van het landgoedteam beloond met een rode wijn. In de neus worden delicate aroma's van fruit, zoals bramen, zwarte kersen, vanille, aardbeien, benadrukt. Er komt ook een licht geroosterde geur naar voren. In de mond wordt het gekenmerkt door zijn delicatesse en tederheid. De tannines zijn houtachtig en onthullen een strengere afdronk. Om er in de beste omstandigheden van te genieten, serveer je hem het beste bij een temperatuur tussen de 17 en 18 ° C.

NEW-C-BEN

Datasheet

Kleur
Rood
Regio
Bordeaux
Appellation
Pomerol
Druif(ven)
Cabernet-Franc, Merlot
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Château Beauregard
Wijnoogst
2015

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Benjamin de Beauregard - Pomerol - 2015 - Rode wijn

Rode wijn uit Bordeaux, AOC Pomerol, 2015

Write your review