Error!

Clos du Marquis 2015 – Saint-Julien – Rode wijn
  • Clos du Marquis 2015 – Saint-Julien – Rode wijn

Clos du Marquis 2015 – Saint-Julien – Rode wijn

€ 79,00
Inclusief belasting

Franse rode wijn– Regio Bordeaux – Appellation Saint-Julien - Second Vin du Château Léoville-Las-Cases - Wijnoogst 2015

Aantal

Minimale afname van het product is 12.

Add to wishlist

This product has a minimum quantity of 12 and sold by 12

Château Lilian Ladouys 2015 is een superieure burgerlijke cru uit Saint-Estèphe, perfect voor levensgenieters. Franse rode wijn, het onthult kalkachtige tannines. Clos du Marquis 2015, tweede wijn van Château Léoville-Las-Cases, is een rode wijn waarvan de geschiedenis teruggaat tot de jaren 1900. Het is een van de Médoc-wijnen uit terroirs bedeeld met de appellatie Saint-Julien en die oorspronkelijk geen deel uitmaakte van het Domaine de Léoville. Het drukt alle typiciteit en rijkdom van deze gebieden uit, omringd door prestigieuze, geclassificeerde tweede groeisels die complexiteit, balans, harmonie maar ook uitstekende veroudering combineren.

Deze Clos du Marquis werd geboren uit gunstige klimatologische omstandigheden: zonnig en warm weer vanaf april zorgde voor een snelle bloei en volwassenheid. Een klimatologisch venster dat bevorderlijk was voor de oogst eind september en begin oktober kwam het werk aan dit jaartal afronden. De druiven konden een mooie aromatische frisheid en een goede concentratie ontwikkelen.

Deze vintage rode wijn uit 2015 bevat 66% Cabernet Sauvignon, 31% Merlot en 3% Cabernet Franc. Zijn majestueuze donkere gewaad zal je intrigeren tot het proeven. Op de neus is de aromatische uitdrukking bedoeld om te centreren op tonen van rood fruit en houtachtige en kruidige accenten. De aanval op het gehemelte is levendig en elegant, gedragen door vurige tannines. Clos du Marquis is een Bordeaux-wijn van grote zuiverheid, met een volledig profiel dat amateurs en degenen met ervaring in beweging zal verrassen.

Verpakking: doos met 12 flessen

DK2015194

Datasheet

Kleur
Rood
Regio
Bordeaux
Appellation
Saint Julien
Druif(ven)
Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Château Léoville-Las-Cases
Wijnoogst
2015
Tweede wijn
Second vin

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Clos du Marquis 2015 – Saint-Julien – Rode wijn

Franse rode wijn– Regio Bordeaux – Appellation Saint-Julien - Second Vin du Château Léoville-Las-Cases - Wijnoogst 2015

Write your review