Error!

Domaine Prat Castet - Elégance
  • Domaine Prat Castet - Elégance

Domaine Prat Castet - Elégance

€ 9,00
Inclusief belasting

Rode wijn uit Frankrijk, AOP Galliac

Aantal

Add to wishlist

Domaine Prat Castet Gaillac is een rode wijn uit het zuidwesten van Frankrijk die pleit voor een beschermde oorsprongsbenaming Gaillac. Deze appellatie dankt zijn originaliteit aan de lokale druivensoorten die het bezit, zoals duras, ondenc, mauzac of zelfs braucol (of fer servadou). Deze wijn is het resultaat van een mix van syrah, duras en braucol. Duras is een zeer oude Gaillac-druivensoort die houdt van kalkrijke grond. Braucol heeft de bijzonderheid om aroma's van zwart fruit zoals zwarte bes te ontwikkelen.

De wijnstokken werden gekweekt op terrassen op de heuvels en op een klei-kalkachtige bodem. De druiven zijn op traditionele wijze gevinifieerd. Voor het oog is Domaine Prat Castet Gaillac versierd met een donkere jurk met paarse reflecties, die een warm karakter aankondigen. Op de neus heeft deze wijn een rijk palet ontwikkeld bestaande uit aroma's van zwart en kruidig ​​fruit. De mond combineert kracht en elegantie.

Om te genieten van deze kwaliteitswijn in de beste omstandigheden, serveer het gewoon bij een temperatuur van 17 ° C. Het is bedoeld om te worden gedronken in het gezelschap van gerechten in saus, rood en wit vlees, lamsbout of meer kazen.

604960

Datasheet

Kleur
Rood
Regio
Sud Ouest
Appellation
Gaillac AOP
Druif(ven)
Syrah, Dauras, Braucol
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Vignobles Vellas

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Domaine Prat Castet - Elégance

Rode wijn uit Frankrijk, AOP Galliac

Write your review