Error!

Pommery - Cuvée Louise Nature Millésimée 2004 - Champagne
  • Pommery - Cuvée Louise Nature Millésimée 2004 - Champagne

Pommery - Cuvée Louise Nature Millésimée 2004 - Champagne

€ 134,00
Inclusief belasting

Champagnehuis Pommery, Reims, Frankrijk

Aantal

Add to wishlist

Een natuurchampagne , een Louise Nature als 'naakt', luchtfoto. Deze Louise is zo licht als de wind. Een Louise die anders is dan de anderen.

Omdat het dit moment erg delicaat is voor de keldermeester, Thierry Gasco , legt hij gewoonlijk de laatste hand aan jaren van geduld en werk, waar hij poseert een komma van een paar gram suiker om te verzachten, te harmoniseren. Deze Louise 2004 zal "naakt" blijven, zo dicht mogelijk bij de wijn, de perfecte match tussen de natuur en het werk van de mens.

Dit nieuwe idee, zal Louise aannemen: dat van transparantie. Niet ten koste van alles toegeven aan mode voor deze zoektocht naar mineraliteit , naar natuurlijkheid , maar integendeel, een gebaar waarvan wordt aangenomen dat het in strijd is met de Champagne-traditie om verlichte amateurs te verleiden .

Als een geloofsbelijdenis van de keldermeester, het ultieme gebaar voor de wijnmaker. De Louise Nature 2004 cuvée , een levendigheid in de lijn, de puurheid van zijn drie grands crus.

Gedurende een jaar met losse accenten van opwarming van de aarde, laat het hogere volwassenheidspercentage niets toe aan het werk. Geen credo, geen extremisme, een nieuwe cuvée, zoals een jong meisje dat, liefhebbend van haar ouderen, hen zachtjes naar een nieuwe verbeelding zou leiden.

Een champagne van zijn tijd, om te ontdekken om iets meer te leren over de finesse van de wijn. De uitdrukking die de zuiverheid het dichtst benadert, alsof hij wil bewijzen dat de grands crus van champagne soms geen kunstgreep nodig heeft.

Pom-Cuv-L-NAT

Datasheet

Kleur
Wit
Regio
Champagne
Appellation
AOC Champagne
Druif(ven)
Chardonnay, Pinot Noir
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Domaine Vranken Pommery
Wijnoogst
2004
Dosering
Brut Nature

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Pommery - Cuvée Louise Nature Millésimée 2004 - Champagne

Champagnehuis Pommery, Reims, Frankrijk

Write your review